Andreas Hasselbom

Det er en god ide at have en plan for at opnå dine mål. Måske vil du gerne købe en bil, arrangere et eventyrligt bryllup eller måske starte familie. Disse drømme er gratis men hvis du ikke har midlerne til at opnå disse ønsker, bliver du kun skuffet.

Lad os fortælle dig hvordan du kan få muligheden for at opfylde dine drømme allerede i dag. Ved at anmode om et personligt lån. På denne måde kan du realisere de ønsker du ikke har råd til, og gøre det lige nu.

Med beslutningen om at tage et personligt lån truffet, er næste skridt at få det godkendt. Der er visse afgørende hensyn du bliver nødt til at tage for at sikre at dit lån bliver godkendt af banken.

Vi har her 5 tips der kan hjælpe dig med at få dit lån godkendt. Disse tips tilbydes af insidere, som ved hvad der skal til. Så lad os komme i gang.

1. Vær sikker på du opfylder kravene for at komme i betragtning

The første skridt er opfylde minimumskravene.

Disse inkluderer:

Du skal være fyldt 18 år

Du skal have en regelmæssig indkomst, med en årsindtægt på mindst 160.000 kr.

Du må ikke have overtræk på dit dankort eller have haft andre lån indenfor de sidste 5 år

Du må ikke have været erklæret konkurs indenfor de sidste 7 år

Du skal være dansk statsborger.

Dine finansielle regnskaber skal være tilgængelige

2. Ha´ styr på din historik

Din personlige lånudbyderen kontrollerer lånerens kredit historik via oplysninger fra SKAT, her tænkes blandt andet på årsindtægten. Derfor er det en god ide at selv få syn for disse informationer først. Derudover, vil andre lån og andet gæld blive vurderet af lånudbyderen. Din historik vil blive undersøgt for overtræk og for for sent betalte afdrag og om du er registreret i RKI. Hvis du har afdraget dine låne til tiden og ingen store overtræk har, er der intet at bekymre sig om. Hvis dette ikke er tilfældet, er det en god ide at få styr på disse ting inden du ansøger om et lån.

3. Ha´ et stabilt bagland

Lånudbydere vil kontrollere din ansættelse og bopæl. Dette sker i form af de sidste 3 måneders lønseddeller og en bopælsattest, for på den måde at skabe et overblik over din stabilitet. Ydermere, vil det blive undersøgt om du er prøveløsladt. Hvis disse undersøgelser indikerer at du er i kontinuert arbejde og har fast adresse, er dine muligheder for at få et lån mærkbart forbedret.

4. Tilbagebetaling af lånet

Udlåneren vil spørge dig hvordan du har tænkt dig at betale lånet tilbage. I denne sammenhæng er dine udgifter og indkomster relevante. De vil blive undersøgt for at kunne vurdere dit finansielle overskud, hvilket betyder hvad der er tilbage når udgifterne er dækket. Derudover, søger udlåner også efter en sikkerhed i tilfælde af en uforudset hændelse der skulle give flere udgifter, så som en langvarig sygdom eller et barn.

Følg disse 4 gyldne tips i jagten på et personligt lån og tag et stort skridt imod dine drømme, om det så er dit barns bryllup, en vild ferie, husarbejde eller noget helt andet. Lige gyldig hvad det så kan et personligt lån hjælpe dig igennem en periode med få midler, og disse tips vil få det til at ske for dig.

Resources:

1. https://www.lendingtree.com/personal/what-are-personal-loans-used-for/
2. https://www.greedyrates.ca/blog/comparing-personal-loans-canada/
3. https://www.myfico.com/credit-education/whats-in-your-credit-score/
4. https://www.thebalance.com/how-your-credit-score-influences-your-interest-rate-960278
5. https://www.gobankingrates.com/credit/credit-report/read-credit-report/
6. https://www.finder.com/new-employee-personal-loans
7. http://www.randelltiongson.com/factors-that-affect-your-personal-loan-application/
8. https://www.skat.dk/
9. http://www.experian.dk/rki/
10. https://www.nordea.dk/
11. https://santanderconsumer.dk/

Related Article